Modalități de plată 


Plătiți în siguranță și în mod convenabil

Plata prin transfer bancar
 
Pur și simplu introduceți opțiunea de transfer de plată în coșul de cumpărături. Veți primi instrucțiuni detaliate despre cum să trimiteți plata împreună cu e-mailul de confirmare. Dacă plata ajunge în contul nostru în câteva zile, 2-4 zile în funcție de banca dvs., vom începe imediat procesarea comenzii dvs. Produsele vă sunt rezervate timp de 14 zile. Dacă plata dvs. nu ajunge în contul dvs. în termen de 14 zile, comanda va fi anulată automat în sistemul nostru.

Card de credit și de debit
 
   
 

Plată convenabilă și sigură: plata este debitată direct de pe cardul de credit (VISA, MasterCard, Maestro). Trebuie doar să introduceți numărul cardului, data de expirare și codul de securitate. Aceste date sunt transmise direct către compania de plăți BS PAYONE GmbH prin intermediul protocolului de criptare securizat SSL pe 128 de biți.

Pentru cardurile de plată, se recomandă o metodă de autentificare sigură (Verified by VISA, MasterCard Secure Card, Maestro SecureCode), care utilizează un cod de securitate personal pentru a verifica comunicarea dintre plătitor și bancă.

Suma achiziției este blocată pe cardul de plată la primirea comenzii. După ce bunurile au fost expediate, suma este facturată.

(În cazul în care aveți o problemă cu cardul de credit, nu ezitați să contactați serviciul de asistență pentru clienți).

Aceasta este o metodă de plată simplă, rapidă și, bineînțeles, complet gratuită.

Apple Pay
 
  
 

Acceptăm Apple Pay - o soluție de plată mobilă sigură și convenabilă care oferă utilizatorilor Apple o experiență de cumpărături simplificată și fără probleme.

După ce ați adăugat un card de credit sau de debit în aplicația Wallet, puteți începe să utilizați această metodă de plată la magazinele online care acceptă Apple Pay. 

Pentru a finaliza o tranzacție L utilizând Apple Pay, pur și simplu selectați Apple Pay ca metodă de plată în timpul procesului de plată și finalizați comanda făcând clic pe butonul Apple Pay de pe pagina de confirmare a comenzii. Vi se va solicita apoi să introduceți un cod de acces sau să folosiți Face ID pentru a autoriza tranzacția fără a fi nevoie să introduceți din nou detaliile cardului dvs.

În numerar la livrare
 
Plata comenzii, inclusiv a costurilor de livrare și a altor taxe, poate fi efectuată la preluarea comenzii de la curier. Plata se poate face în numerar. Taxa de plată în numerar la livrare este de 17 RON.

În cazul în care alegeți plata ramburs, suma maximă care poate fi plătită în acest mod este de 10 000 RON.

Din păcate, coletele mai mari de 120x75 cm nu pot fi trimise contra ramburs. În acest caz, serviciul clienți vă va contacta.

Prețurile barate pe Lumories.ro corespund prețului recomandat de producător.
Toate prețurile sunt exprimate în RON, inclusiv TVA de 19% și fără costuri de transport.

© 2024 Lampenwelt GmbH