Asistența dumneavoastră pentru clienți


Cum vă putem ajuta?


Înainte de a ne contacta, aruncați o privire la întrebările noastre frecvente, astfel încât să puteți găsi rapid răspunsul pe care îl căutați.

Întrebări frecvente


Cum pot returna un produs pe care l-am cumpărat?

Contactați serviciul nostru pentru clienți utilizând formularul de contact de mai jos.


Care este perioada de returnare de 50 de zile?
 
Pe lângă dreptul legal de a renunța la contractul de cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării, oferim clienților noștri o prelungire voluntară a garanției de returnare pentru următoarele 36 de zile. În acest fel, clienții noștri pot returna bunurile fără a fi nevoiți să prezinte un motiv pentru returnare în termen de 50 de zile calendaristice de la data primirii. Pentru mai multe informații despre garanția de returnare a banilor, vă rugăm să faceți clic aici.


Cât timp este garanția produsului?
 
Toate produsele sunt acoperite de o garanție de 24 de luni (pentru clienții privați). Această perioadă începe de la data livrării.


Când îmi voi primi banii înapoi?

După ce vă înregistrați, banii vă vor fi returnați în termen de 14 zile prin metoda de plată inițială.


Cum pot face schimb de bunuri?

Ca și în cazul retururilor, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți folosind formularul de contact de mai jos.


Contactați-ne

Formular de contact

Prelucrarea datelor rezultate din utilizarea formularului nostru de contact face obiectul politicii noastre de confidențialitate a datelor.